Loncheados y envasados

Informació sobre els nostres productes els envasats.

1 Quant em dura el pernil envasat al buit ?

Si el buit està en perfectes condicions ( ho notarà perquè el plàstic està ben enganxat al producte ) , pot durar entre 90 i 120 dies . Ha de comprovar de tant en tant si alguna de les bosses ha perdut el buit per consumir primer .

2 On he de guardar ?

El nostre consell és que a l’estiu el guardi a la nevera , ja que en les cases fa molta calor , encara que ha de recordar-se de treure la bossa que vagi a consumir almenys 10 minuts abans , perquè el pernil estigui a la temperatura adequada ( 17 a 20 graus ) .

3 Què faig perquè no s’enganxin els talls ?.

Si guarda el pernil a la nevera , el greix es solidifica , i fa de cola , pel que és difícil separar els talls amb el pernil fred . Hi ha un truc en cas de no recordar-se de treure amb temps suficient de la nevera , i és deixar-lo sota l’aigua calenta una estona amb la bossa encara tancada , perquè el greix es liqüi , i separa els talls amb facilitat .

4 Envasen altre tipus d’embotit ?

Envasem tot tipus d’embotits ( xoriços , llonganisses , lloms , etc ) amb els mateixos avantatges que el pernil . Es poden envasar també embotit cuits ( pernil dolç , bull, etc ) , encara que sempre necessiten nevera.